MAN UNITED-FANS ZEER EMOTIONEEL NA EERSTE BEELDEN VAN ‘VERDWENEN’ MALACIA: ‘HIJ LEEFT NOG!’

Na een hele lange periode zijn er weer beelden opgedoken van Tyrell Malacia. De linksback van Manchester United was zó lang van de radar verdwenen, dat fans van de Engelse grootmacht zich grote zorgen gingen maken over de gezondheid van de oud-Feyenoorder. Op X heerst er opluchting na het zien van Instagram-beelden van Malacia.

Het ziet ernaar uit dat een trainer van Malacia (@iiszzyy_) de video deelt. Hij plaatst beelden van een hardwerkende linksback die bezig is met zijn revalidatie. De Nederlander kampt naar verluidt met een knieblessure, maar fans van The Red Devils maakten zich zorgen over andere klachten. Er werden serieuze vraagtekens gezet achter de gezondheid van Malacia.

Vandaar dat de supporters op X opgelucht reageren na het zien van de revaliderende verdediger. Vele twitteraars reageren zelfs met traanogen onder de berichten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans komen plotseling met striemend fluitconcert tijdens uitreiking medailles

De supporters van Feyenoord heffen plotseling een striemend fluitconcert aan in De Kuip, vlak voordat de zojuist gewonnen KNVB Beker aan hun favoriete club zou worden uitgereikt.

2024-04-24T19:22:12Z dg43tfdfdgfd